به گزارش پایگاه خبری همدان ورزش،
آیا فوقالعاده نمیشد اگر بعد از هفتهها غذا خوردن از بوفههای سلف سرویس، بلعیدن فست فودها، پیتزاهای دوست داشتنی، انواع بیسکوییت، چیپس، کاپ کیک و دونات، میتوانستید به سادگی از کالریهای دریافتی و برآمدگی شکمتان، سریعا خلاص شوید؟ حتی آنهایی که با حساسیت بیشتری غذا میخورند هم، این مشکل را دارند، پس چاره چیست؟
مگر اینکه یک بیماری داشته باشید که باعث شود بهسرعت کالریها را مصرف کنید، شاید بارها چنین آرزویی داشتهاید که بخورید، اما چاق نشوید. اما اگر صادقانه بگوییم در جامعه امروزی (جامعهای که غذا تقریبا در همه جا پیدا میشود) و عادت به ورزش نکردن، کم کردن وزن با همان سرعتی که اضافه میکنید، خیلی سخت خواهد بود. اما غیر ممکن نیست!
با دانش صحیح از تغذیه و فیزیولوژی، میتوانید با به ذهن داشتن نکات مهمی که در ادامه مطرح میکنیم، وزن خود را مطابق میل خود متعادل نگه دارید.
هر سه هزار و پانصد کالری (۳۵۰۰) معادل نیم کیلو چربی است. بنابراین هر بار که ۳۵۰۰ کالری بیشتر از نیاز بدنتان برای انجام عملکردهای پایهای آن مصرف میکنید، آن کالریهای اضافی تبدیل به چربیهای ذخیره، و در نتیجه باعث افزایش سایز شما میشود. چربی اضافی، کربوهیدراتها، حتی پروتئین، به ذخایر چربی تبدیل میشوند!
وقتی سلولهای چربی ساخته میشوند، به هرجایی نمیروند. به یک نوجوان لاغر فکر کنید که در اواخر دههی دوم زندگی خود شروع به پرخوری کرده و وزن اضافه میکند. وقتی سلولهای چربی ساخته شدند، نیاز به رگهای خونی و تمام نیازهای زیر بنایی بافتهای بدن دارند. وقتی این دختر خانم در نهایت رژیم میگیرد و وزن کم میکند، سلولهای چربی، چروکیده میشوند، ولی ناپدید نمیشوند! آنها آماده و منتظر هستند تا برای دفعهی بعد که او پرخوری کند، پر شوند! این یک دلیل برای این است که چرا اضافه کردن مجدد چربی ساده به نظر میرسد. پر شدن «بالونهای» چربی برای بار بعدی بسیار سادهتر از ایجاد آنهاست.
دیدگاه شما