به گزارش پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، معاون ساماندهی امور جوانان در جمع جوانان فعال عضو سازمان های مردم نهاد گفت: در دوره های گذشته بازگشت اعتماد و احترام برای مردم و بخصوص جوانان شکل گرفت، اما با ورود سیاست های جدید به کشور، این فضا رو به کاهش و حتی رو به خاموشی گذاشت.
وی تاکید کرد: در دولت یازدهم تلاش می کنیم فضای امید و اعتماد را به جوانان برگردانیم. ما معتقدیم بهترین کسانی که می توانند راهکارها و فضای فکری مثبتی برای جوانان فراهم کنند و برای جوانان کار کنند، خود جوانان هستند و مسئولین باید اجازه دهند خود سمن ها در تصمیم سازی ها و نظام های تصمیم گیر فعال شوند.
رستمی افزود: تلاش می کنیم ضمن اینکه کمیت و تعداد سمن ها را افزایش دهیم تا مشارکت نهادمند اجتماعی جوانان افزایش یابد، توانمندسازی سمن ها در محورهای مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و بین المللی صورت گیرد.
وی تصریح کرد: گام بعد واگذاری اقدامات و برنامه ها به خود سمن ها است. برنامه هایی که در سطح ملی و استانی داریم باید به خود سمن ها داده شود. همچنین نمایندگان سمن ها در ستادهای استانی و ملی حضور یابند و مدافع نظرات، اهداف و خواسته های جوانان شوند و تمام ساختارهای تصمیم ساز و تصمیم گیر مانند اتاق فکر جوانان نیز در سطوح ملی و استانی فعالیت خواهند کرد.
معاون ساماندهی امور جوانان گفت: سیاست محوری ما توسعه حداکثری سمن ها در حوزه های مختلف و مشارکت حداکثری در نهادهای مدنی است. همچنین حضور جدی تر دختران جوان در جامعه و در سطوح محلی، استانی و ملی از دیگر خواسته های ماست.
وی اظهار داشت: اولین اقدام و برنامه ای که اجرای آن به استان ها اعلام می شود، تشکیل انجمن های دوستی جوانان ایران با سایر کشورها است که ایجاد ارتباطات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بین جوانان ایرانی با کشورهای دیگر را امکان پذیر می سازد.
رستمی تاکید کرد: سمن ها استراتژیک ترین و محوری ترین برنامه وزارت ورزش و جوانان در دولت یازدهم و در حوزه جوانان است. انتظار داریم جوانان عضو سازمان های مردم نهاد ضمن فعالیت در حوزه تخصصی خود، با ارائه پیشنهادات در حوزه های ملی، بسته های فکری را برای کمک به دولت و حاکمیت و نهادهای تصمیم گیر و تاثیرگذار آماده ساخته و ارائه دهند.
در ادامه این نشست معاون امور جوانان چهارمحال و بختیاری گزارشی از فعالیت و توانمندی سمن های استان را ارائه داد و پس از آن دبیران سازمان های مردم نهاد جوانان به ارائه دیدگاه ها و نظرات خود در حوزه مشارکت های اجتماعی جوانان پرداختند.
نبود فضای فیزیکی برای فعالیت سمن ها، مشکلات مالی، نیاز به حمایت های تخصصی و محتوایی، تفاوت امکانات و شرایط زندگی بین روستاها و شهرها، مشکلات صدور و تمدید مجوز، درخواست توانمندسازی و آموزش جوانان عضو سمن ها و ایجاد کارگروه های فعال و تخصصی سمن ها، عملیاتی و اجرایی شدن مصوبات و برنامه ریزی ها در حوزه سمن ها، بیمه شدن اعضای سمن ها، نتیجه بخش ساختن جلسات، پرداخت ویژه به فضای مجازی و مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی از جمله موارد مورد بحث در این نشست بود که توسط جوانان عضو سازمان های مردم نهاد استان چهارمحال و بختیاری مطرح شد.
دیدگاه شما