9. اسفند 1396 - 10:26   |   کد مطلب: 33523
قهرمانی پرسپولیس یا برد استقلال؟
حساس‌ترین مسابقه باشگاهی قاره پهناور آسیا در ورزشگاه آزادی
حساس‌ترین مسابقه باشگاهی قاره پهناور آسیا
جذاب ترین دیدار باشگاهی قاره آسیا فردا در ورزشگاه آزادی بین دو تیم استقلال و پرسپولیس با حضور بالاترین مقام اجرایی فوتبال جهان برگزار می شود.

به گزارش پایگاه خبری همدان ورزش،دربی یا شهرآورد به دیدارهای ۲ تیم همشهری می گویند، فردا پنجشنبه ساعت 15:45 سوت بازی دو تیم استقلال و پرسپولیس به صدا در می‌آید و یکی از جذابترین مسابقات باشگاهی فوتبال ایران، آسیا و جهان آغاز می‌شود.

 

هواداران دو آتیشه هر دو تیم در ورزشگاه آزادی گرد هم می آیند و هر کدام به نحوی در طرفداری و ابراز احساسات تیم مورد علاقه خود تلاش می کنند . 

 

نقطه قابل تمایز این بازی حضور بالاترین مقام اجرایی فوتبال جهان جیانی اینفانتینو در این دیدار است که از نزدیک به مردم ایران هیجان و نشاط یک ورزش پرطرفدار را تماشا می کند و این یک فرصت تاریخی برای استقلال و پرسپولیس و هر فوتبال دوست و ایرانی است  تا بتوانند مقابل چشمان رئیس فیفا هیجان مثبت فوتبال ایرانی و فرهنگ غنی ایرانی - اسلامی خود را به نمایش بگذارد تا به جهانیان ثابت کنیم برد و باخت مهم نیست و فرهنگ با قدمت و غنی ورزش دوستان ایرانی است که به نمایش گذاشته می شود . 

 

 

انتهای پیام/ 

 

 

دربی

پایگاه اطلاع رسانی ورزشکاران همدان
ایمیل: nafeehamedan@gmail.com
فاکس: 38214890-081
پیامک: 300071425