11. اسفند 1395 - 23:48   |   کد مطلب: 30408
نام بازیکن ایرانی سوژه شبکه‌های اجتماعی شد
نام عجیب مدافع ایرانی پس از پیوستن به تیم اسپانیایی سوژه شبکه‌های اجتماعی شد.

به گزارش پایگاه خبری همدان ورزش،به نقل از آس، تیم کائودال د میرس به تازگی با یک بازیکن ایرانی قرارداد امضا کرد که این جابه‌جایی حاشیه‌ساز شد. لحظاتی پس از این که باشگاه اسپانیایی حاضر در دسته سوم از طریق توییتر رسمی‌اش این انتقال را اعلام کرد نام این بازیکن سوژه شبکه‌های اجتماعی شد. بازیکن ۳۰ ساله علی مانوئل منوچهری مقدم کاشام لوبوس نام دارد و سه ملیتی است. او پدری ایرانی دارد و در اتریش به دنیا آمده و از کودکی در شیلی بزرگ شده است.

این مدافع ایرانی پنج‌شنبه این هفته در ورزشگاه کائودال د میرس معرفی خواهد شد. او در سال ۲۰۰۷ مدت کوتاهی در اسپانیا حضور داشت و در جوانان لوانته بازی کرد. بیش‌ترین دوران بازی‌اش در شیلی بوده است.

کاربران شبکه‌های اجتماعی به خاطر طولانی بودن نام این بازیکن لقبی برای او انتخاب کردند تا باشگاه بتواند روی پیراهنش این نام را ثبت کند. اسم جدید مدافع ۳۰ ساله مانولین است.

آس ، اخبار ، بازیکن ایرانی ، مانوئل ، مدافع ایرانی

پایگاه اطلاع رسانی ورزشکاران همدان
ایمیل: nafeehamedan@gmail.com
فاکس: 38214890-081
پیامک: 300071425