15. آبان 1395 - 10:21   |   کد مطلب: 28886
کاچی؛ گرمی بخش سفره های شما در روزهای سرد پائیز
کاچی غذایی محبوبی در بین اقوام مختلف خراسان شمالی است که بیشتر این غذای ساده و سنتی در روزهای سرد پخت می شود و جایگاه خاصی در خانواده ها دارد.

به گزارش راه ساجده،  آشپزی امروز توسط مادری ارائه می شود که تمام تنهایی هایش را با کارهای تفریحی و ورزشی پر کرده است و سلامتی اش را مدیون تحرکش می داند، او ملیحه نوروزی متولد 1324، مادر شهیدی است که سختی های زیادی را متحمل شده است و هم اکنون بعد از گذشت آن روزها با شادابی تمام زندگی را از سر گرفته است که تمامی آن را هم مدیون ورزش است.

مواد اولیه  کاچی برای 4 نفر:

یک لیوان برنج نیم دانه

یک لیوان آرد

روغن زرد یا روغن مایع به اندازه لازم

گوشت چرخ کرده یا گوشت قیمه شده گوسفندی برای تزئین

ماست شیرین برای تزئین

کاچی
گرمی بخش
سفره های شما
روزهای سرد
پائیز

پایگاه اطلاع رسانی ورزشکاران همدان
ایمیل: nafeehamedan@gmail.com
فاکس: 38214890-081
پیامک: 300071425